Lêerredakteurs kan nou opgeskorte lêers wat deur rekeninge besit word, by Google gedeelde skyfies voeg

Tot dusver was dit dikwels nie moontlik om lêers wat oorspronklik geskep is deur gebruikers wie se rekeninge opgeskort is, te skuif nie, aangesien dit nie as lede van 'n gedeelde Drive bygevoeg kan word nie. Beheerders kan veral 'n rekening opskort om 'n gebruiker se toegang tot die Google -dienste van u organisasie tydelik te blokkeer.


Verteenwoordigende beeld
  • Land:
  • Verenigde State

Google het lêerredakteurs die moontlikheid bygevoeg om lêers wat deur opgeskorte rekeninge besit word, by 'n gedeelde Drive in Google te voeg Ry solank hul administrateurs dit toelaat.



Tot dusver was dit dikwels nie moontlik om lêers wat oorspronklik geskep is deur gebruikers wie se rekeninge opgeskort is, te skuif nie, aangesien dit nie as lede van 'n gedeelde Drive bygevoeg kan word nie. Beheerders kan veral 'n rekening opskort om 'n gebruiker se toegang tot Google van u organisasie tydelik te blokkeer dienste.

Gedeelde dryf word gebruik om lêers te stoor, te soek en toegang te verkry met 'n span met administrateurs wat die redakteurs van hul organisasie in staat kan stel om inhoud van My Drive na gedeelde skyfies te skuif , solank die eienaar van die lêer 'n lid van die gedeelde Drive is.





Die nuwe instellings word ten volle geïmplementeer vir beide Rapid Release en Geplande Release -domeine. Om toegang tot die nuwe instellings te verkry, gaan na die Admin console> Apps> Google Werkruimte> Drive en dokumente> Migrasie -instellings> Laat gebruikers toe om lêers na gedeelde dryf te migreer.

Die nuwe instellings is beskikbaar vir Google Workspace Essentials, Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Fundamentals en Education Plus, asook G Suite Business en Nonprofits -kliënte.



Dit is opmerklik dat die nuwe instellings nie vir Google beskikbaar is nie Klante van die Workspace Business Starter en G Suite Basic.