Money Heist Seisoen 5 Vol. 1 word binne 'n paar uur vrygestel: kry opdaterings op die laaste oomblik


Money Heist Seisoen 5 Vol. 1 stel vandag (op 3 September) op Netflix vry, terwyl Vol. 2 sal op 3 Desember stroom. Beeldkrediet: Facebook / Money Heist
  • Land:
  • Spanje

Uiteindelik arriveer die langverwagte Spaanse misdaaddrama Money Heist (Spaans: La casa de Papel) om 09:00 (GMT+2) op Netflix. Afhangende van waar u ter wêreld is, kan die vrystellingstyd in u tydsone anders wees. Rol af om die presiese stromingstyd van die program in verskillende tydsones te kry.



Aanhangers is baie opgewonde oor die reeks.Money Heist Seisoen 5 Vol. 1 stel vandag (op 3 September) op Netflix vry, terwyl Vol. 2 sal op 3 Desember uitgesaai word. Die totale aantal episodes in die vyfde seisoen is 10. Die reeks is in Madrid, Spanje, verfilm. Aansienlike gedeeltes van dele 3 en 4 is ook in Panama, Thailand en Italië (Florence) verfilm. Money Heist eindig met seisoen 5.

Money Heist Seisoen 5 amptelike opsomming





Die bende is meer as 100 uur in die Bank van Spanje gesluit. Hulle het daarin geslaag om Lissabon te red, maar nadat hulle een van hul eie verloor het, is hul donkerste oomblik op hulle. Die professor is deur Sierra gevange geneem en het vir die eerste keer geen ontsnappingsplan nie. Net toe dit lyk asof niks anders verkeerd kan gaan nie, kom 'n vyand op die toneel wat baie magtiger is as wat hulle teëgekom het: die weermag. Die einde van die grootste rooftog in die geskiedenis kom nader, en wat as 'n roof begin het, sal in 'n oorlog verander.

kyk na die opsomming waar u opgehou het.



jy kan my sien

La Casa de Papel / Money Heist Deel 5 Vol 1 première oor 12 uur! Hier is 'n opsomming van waar ons opgehou het. pic.twitter.com/5lfCbSIsST

- Netflix (@netflix) 2 September 2021

Sal daar 'n uitloop-reeks Money Heist wees?

Kykers is voorheen te kenne gegee by die uitloop-reeks Money Heist. Op die oomblik is daar egter geen bevestiging daarvan nie. Boonop het Javier Gómez Santander onlangs onthul dat hy nie 'n spin-off sou doen nie.

nuwe seisoen van oak island

Money Heist Seisoen 5 se plot is onder die knie gehou om die gemors van die reeksreeks te vermy. Javier GóMez het egter aan Marca Claro gesê: 'Nee, ek dink die reeks sal baie goed eindig, hierdie vyfde seisoen is baie goed.'

'Ek dink nie eers aan kontinuïteit nie. Dit kan ook nie uitgesluit word nie, dit is die werklikheid, maar nou is ek moeg, dit is 'n reeks wat jou baie druk. Die horison wat eindig, is geestelik baie goed vir my. As ek nou moet dink dat 'n afslag later sal kom, sê ek 'doen dit self', 'vervolg hy.

Skedule vir volledige vrystellingstyd vir Money Heist -seisoen 5 deel 1

Pacific Standard Time - 12:00 (GMT -7)

Mountain Standard Time - 01:00 (GMT -6)

Sentrale standaardtyd - 02:00 (GMT -5)

Oostelike daglig - 03:00 (GMT -4)

gaan daar 'n bevrore 3 wees

Standaard tyd in Brasilia - 04:00 (GMT -3)

Britse somertyd - 08:00 (GMT +1)

mob anime

Sentraal -Europese somertyd - 09:00 (GMT+2)

Oos -Europese somertyd - 10:00 (GMT+3)

Indië se standaardtyd - 13:30 (GMT+17:30)

Filippynse tyd (PHT) - 15:00 (GMT+8: 00)

Standaardtyd in Japan - 16:00 (GMT+9)

Australiese oostelike tyd - 18:00 (GMT+10)

wanneer kom die seisoen 4 uit

Nieu -Seelandse standaardtyd - 19:00 (GMT+11

Money Heist Seisoen 5 Deel 1 gaan oor 'n paar uur stroom. Bly ingeskakel by Top News vir meer opdaterings!