Netflix se eerste wêreldwye aanhangergebeurtenis met 'The Witcher', 'Bridgerton', onder andere gewilde titels

Netflix het Woensdag aangekondig dat dit sy eerste wêreldwye aanhanger-geleentheid in September sal aanbied, met die titel 'TUDUM' na die bekende geluid wat alle kykers van die streaming platform die eerste keer hoor wanneer hulle na 'n program of film kyk.


Verteenwoordigende Beeld. Beeldkrediet: ANI
  • Land:
  • Indië

Netflix het Woensdag aangekondig dat dit sy eerste wêreldwye aanhanger-geleentheid in September sal aanbied, met die titel 'TUDUM' na die bekende geluid wat alle kykers van die streaming platform die eerste keer hoor wanneer hulle na 'n program of film kyk. Die fan -gebeurtenis vind feitlik op 25 September plaas en bevat die grootste sterre en skeppers van verskillende Netflix -projekte, wat meer as 70 reekse, films en spesiale aanbiedinge verteenwoordig.



Netflix het gesê dat die doel van 'TUDUM' sal wees om Netflix -aanhangers van oor die hele wêreld te vermaak en te eer. ' Die virtuele lewendige stroom van drie uur begin om 21:30 IST / 9:00 PST / 12 pm EST / 16:00 GMT / 1:00 JST en KST en word uitgesaai na Netflix se YouTube-kanale wêreldwyd, benewens Twitter en Twitch . Voorprogramme wat Koreaanse en Indiese reekse en films, sowel as anime-inhoud, in die kollig bring, vind ook om 17:30 IST / 5:00 PST / 8:00 EST / 12 pm GMT / 21:00 JST en KST op spesifieke kanale plaas.

eikebome -eiland gevind

Meer as 70 films en reekse word tydens die drie uur lange 'TUDUM'-geleentheid aangebied, insluitend 'n paar van die gewildste seisoene wat terugkeer op die platform, soos' Stranger Things ',' Bridgerton 'en' The Witcher 'tot' La Casa De Papel ' 'en' Cobra Kai ', sowel as blockbuster -films soos' Red Notice ',' Don't Look Up ',' Extraction ',' The Harder They Fall ',' The Old Guard 'en meer. Die volledige lys van Netflix TV -reekse en films wat aangebied word, is soos volg:





isshiki vs naruto

- 'Aggretsuko: Seisoen 4'-' A Whisker Away'- 'A Traves De Mi Ventana'-' Arcane'- 'Army of Thieves'-' Black Crab'- 'Big Mouth'-' Bridgerton'- 'Bright: Samurai Soul'- 'Bruised'-' The Chestnut Man'- 'Cobra Kai'-' Colin in Black and White'- 'Cowboy Bebop'-' The Crown'- 'De Volta Aos 15'-' Don't Look Up ' - 'Emily in Paris'-' Extraction'- 'Finding Anamika'-' Floor is Lava'- 'The Harder They Fall'-' Hellbound'- 'Heeramandi'-' Human Resources'- 'Interceptor'-' Inside Job ' - 'La Casa De Papel'-' The Old Guard'- 'Oscuro Deseo'-' Ozark'- 'Maldivas'-' My Name'- 'The New World'-' Pretty Guardian Sailor Moon Eternal: The Movie'- ' Rebelde'- 'Ritmo Salvaje'-' Red Notice'- 'The Sandman'-' Sex Education'- 'The Silent Sea'-' Soy Georgina'- 'Stranger Things'-' Super Crooks'- 'Ultraman: Season 2' - 'The Umbrella Academy'- 'Vikings: Valhalla'- 'The Witcher'- 'The Witcher: Blood Origin'- 'Jong, beroemd en afrikaanse' aanhangers sal op die hoogte bly van nuus, die première van sleepwaens, eksklusiewe snitte tydens 'n paar o f die interaktiewe panele en gesprekke met die skeppers en sterre van Netflix. Diegene wat belangstel om 'n medestroom aan te bied, kan selfs by TUDUM.com aanmeld om op hul persoonlike Facebook-, Twitch- of YouTube-kanale te reageer. (ANI)

(Hierdie storie is nie deur Top News-personeel geredigeer nie en word outomaties gegenereer uit 'n gesindikeerde voer.)