REUTERS SPORTSKEDULE 18:30. GMT/14:30 uur ET



Hier is die beste sportverhale en komende dekkingsplanne vir Reuters -teksdiens vanaf 14:30. ET/18:30 uur GMT. Vir 'n volledige skedule van nuus en gebeure, gaan na ons redaksionele kalender op Reuters Connect https://www.reutersconnect.com/planning of op Media Express http://mediaexpress.reuters.com/planning-tools/calendar. TOP STORIES



BASEBALL-MLB-ROUNDUP MLB roundup: Reuse verdien 'n oorwinning van 11 beurte oor Braves

Kevin Gausman, knyp slaan omdat San Francisco uit die posisie van spelers op die bank uitgehardloop het, het Vrydagaand in die 11de beurt 'n opofferingsvlieg gelig toe die Giants die besoekende Atlanta Braves met 6-5 oorskry het. TENNIS-DAVISCUP



Tennis-Tiener Ostapenkov verstom Schwartzman in die Davisbeker, Wit-Russies Daniil Ostapenkov, 'n junior speler wat nog nie op professionele vlak gespeel het nie, het Saterdag wêreldwyd nommer 15 Diego Schwartzman met 6-4 6-3 in die Wêreldbeker-kragmeting in die Davisbeker-wedstryd verstom.

ICEHOCKEY-NHL-NYI-CHARA-CONTRACT Eilandbewoners teken D Zdeno Chara op 'n kontrak van een jaar



Verdediger Zdeno Chara keer terug vir 'n 24ste NHL-seisoen in 2021-22, en stem in op 'n ooreenkoms van Saterdag oor 'n eenjarige ooreenkoms met die New York Islanders. KRIEKET-ODI-PAK-NZ

Krieket-Pakistan sal krisis oorkom, sê die PCB-hoof nadat die NZ-toer die skielike besluit van Nieu-Seeland om uit hul kriekettoer na Pakistan te kom, 'n 'ongelukkige scenario' veroorsaak het, maar die gashere weet hoe om sulke krisisse te oorkom, die voorsitter van die land se krieket raad Ramiz Raja Saterdag gesê.

AANKOMENDE BASEBAL

BASEBALL-MLB-CIN-LAD/ (PIX) Baseball-MLB-Cincinnati Reds v Los Angeles Dodgers

2021 MLB -seisoen (gewone seisoen) - Great American Ball Park, Cincinnati, Ohio 18 September 14:10 ET / 18:10 GMT

BASEBALL-MLB-TOR-MIN/ (PIX) Baseball-MLB-Toronto Blue Jays v Minnesota Twins

2021 MLB -seisoen (gewone seisoen) - Rogers Center, Toronto, Ontario 18 September 15:07 ET / 19:07 GMT

BASEBALL-MLB-WAS-COL/ (PIX) Baseball-MLB-Washington Nationals v Colorado Rockies

2021 MLB -seisoen (gewone seisoen) - Nationals Park, Washington, District of Columbia 18 September 16:05 ET / 20:05 GMT

BASEBALL-MLB-TB-DET/ (PIX) Baseball-MLB-Tampa Bay Rays v Detroit Tigers

2021 MLB -seisoen (gewone seisoen) - Tropicana Field, St. Petersburg, Florida 18 September 16:10 ET / 20:10 GMT

BASEBALL-MLB-MIA-PIT/ (PIX) Baseball-MLB-Miami Marlins v Pittsburgh Pirates

aanval op titan 135 se vrystellingsdatum

2021 MLB -seisoen (gewone seisoen) - lening Depotpark, Miami, Florida 18 September 18:10 ET / 22:10 GMT

BASEBALL -MLB -TEX -CHW/ (PIX) Baseball - MLB - Texas Rangers v Chicago White Sox 2021 MLB Season (Regular Season) - Globe Life Field, Arlington, Texas

18 Sep 19:05 ET / 23:05 GMT BASEBALL-MLB-KC-SEA / (PIX)

Baseball - MLB - Kansas City Royals v Seattle Mariners 2021 MLB Season (Regular Season) - Ewing M. Kauffman Stadium, Kansas City, Missouri

September 18 19:10 ET / 23:10 GMT Bofbal-MLB-HOU-Ari / (PIX)

Baseball - MLB - Houston Astros v Arizona Diamondbacks 2021 MLB Season (Regular Season) - Minute Maid Park, Houston, Texas

18 Sep 19:10 ET / 23:10 GMT BASEBALL-MLB-STL-SD / (PIX)

Baseball - MLB - St. Louis Cardinals v San Diego Padres 2021 MLB Season (Regular Season) - Busch Stadium, St. Louis, Missouri

September 18 19:15 ET / 23:15 GMT Bofbal-MLB-HONEY-linguale / (PIX)

Baseball - MLB - Milwaukee Brewers v Chicago Cubs 2021 MLB Season (Regular Season) - American Family Field, Milwaukee, Wisconsin

18 Sep 19:15 ET / 23:15 GMT BASEBALL-MLB-NYM-PHI / (PIX)

Baseball - MLB - New York Mets v Philadelphia Phillies 2021 MLB Season (Regular Season) - Citi Field, Flushing, New York

September 18 19:15 ET / 23:15 GMT Bofbal-MLB-SF-ATL / (PIX)

Baseball - MLB - San Francisco Giants v Atlanta Braves 2021 MLB Season (Regular Season) - Oracle Park, San Francisco, Kalifornië

19 Sep 21:05 ET / 01:05 GMT BASEBALL-MLB-LAA-OAK / (PIX)

Baseball - MLB - Los Angeles Angels v Oakland Athletics 2021 MLB Season (Regular Season) - Angel Stadium of Anaheim, Anaheim, California

19 Sep 21:07 ET / 01:07 GMT BASEBALL-MLB-NYY-CLE / (PIX)

Baseball - MLB - New York Yankees v Cleveland Indians 2021 MLB Season (Regular Season) - Yankee Stadium, New York City, New York

19 Sep 13:05 ET / 17:05 GMT BASEBALL-MLB-WAS-COL / (PIX)

Baseball - MLB - Washington Nationals v Colorado Rockies 2021 MLB Season (Regular Season) - Nationals Park, Washington, District of Columbia

September 19 13:05 ET / 17:05 GMT Bofbal-MLB-Tor-NIM / (PIX)

Baseball - MLB - Toronto Blue Jays v Minnesota Twins 2021 MLB Season (Regular Season) - Rogers Center, Toronto, Ontario

19 Sep 13:07 ET / 17:07 GMT BASEBALL-MLB-BOS-BAL / (PIX)

Baseball - MLB - Boston Red Sox v Baltimore Orioles 2021 MLB Season (Regular Season) - Fenway Park, Boston, Massachusetts

September 19 13:10 ET / 17:10 GMT Bofbal-MLB-MIA-Pit / (PIX)

Baseball - MLB - Miami Marlins v Pittsburgh Pirates 2021 MLB Season (Regular Season) - lening Depot park, Miami, Florida

19 Sep 13:10 ET / 17:10 GMT BASEBALL-MLB-CIN-LAD / (PIX)

Baseball - MLB - Cincinnati Reds v Los Angeles Dodgers 2021 MLB Season (Regular Season) - Great American Ball Park, Cincinnati, Ohio

19 Sep 13:10 ET / 17:10 GMT BASEBALL-MLB-TB-DET / (PIX)

Baseball - MLB - Tampa Bay Rays v Detroit Tigers 2021 MLB Season (Regular Season) - Tropicana Field, St. Petersburg, Florida

19 Sep 13:10 ET / 17:10 GMT

SOCCER -ITALY -USS -ATT / RAPPORT Sokker - Italië - Serie A - Salernitana v Atalanta

Salernitana pak Atalanta in die Serie A Round Frist Leg. 18 Sep 14:45 ET / 18:45 GMT

SOCCER-USA-ATL-DCU/ (PIX) Sokker-MLS-Atlanta United FC teen DC United

2021 MLS -seisoen (gewone seisoen) - Mercedes -Benz -stadion, Atlanta, Georgia 18 September 15:30 ET / 19:30 GMT

SOCCER-BRAZIL-AMN-REC/VERSLAG (PIX) Sokkervoetbal-Brasileiro-kampioenskap-Atletico Mineiro v Sport Recife

Sokkervoetbal - Brasileiro -kampioenskap - Atletico Mineiro v Sport Recife - Estadio Mineirao, Belo Horizonte, Brasilië 18 Sep 18:00 ET / 22:00 GMT

SOCCER-USA-NER-COL/ (PIX) Sokker-MLS-New England Revolution teen Columbus Crew Crew SC

2021 MLS -seisoen (gewone seisoen) - Gillette -stadion, Foxborough, Massachusetts 18 September 19:00 ET / 23:00 GMT

SOCCER-USA-CIN-NYC/ (PIX) Sokker-MLS-FC Cincinnati v New York City FC

2021 MLS -seisoen (gewone seisoen) - TQL Stadium, Cincinnati, Ohio 18 September 19:30 ET / 23:30 GMT

SOCCER-USA-TFC-NSC/ (PIX) Sokker-MLS-Toronto FC teen Nashville SC

2021 MLS -seisoen (gewone seisoen) - BMO Field, Toronto, Ontario 18 September 19:30 ET / 23:30 GMT

SOCCER-USA-ATX-SJE/ (PIX) Sokker-MLS-Austin FC teen San Jose Earthquakes

2021 MLS -seisoen (gewone seisoen) - Q2 -stadion, Austin, Texas 19 September 20:00 ET / 00:00 GMT

SOCCER-USA-MIN-LAG/ (PIX) Sokker-MLS-Minnesota United FC teen Los Angeles Galaxy

2021 MLS -seisoen (gewone seisoen) - Allianz Field, Saint Paul, Minnesota 19 September 20:00 ET / 00:00 GMT

SOCCER-USA-HOU-DAL/ (PIX) Sokker-MLS-Houston Dynamo v FC Dallas

2021 MLS -seisoen (gewone seisoen) - BBVA -stadion, Houston, Texas 19 September 21:30 ET / 01:30 GMT

SOCCER-USA-RSL-SEA/ (PIX) Sokker-MLS-Real Salt Lake v Seattle Sounders FC

2021 MLS -seisoen (gewone seisoen) - Rio Tinto -stadion, Sandy, Utah 19 September 21:30 ET / 01:30 GMT

SOCCER -FRANCE -NCE -AMO / RAPPORT (PIX) Sokker - Frankryk - Ligue 1 - Nice v Monaco

Aangename gasheer Monaco in Ligue 1 19 Sep 07:00 ET / 11:00 GMT

SOCCER -SPANJE -FCB -GCF/PREVIEW (TV) Sokker - Spanje - LaLiga - nuuskonferensie en opleiding in Barcelona

Barcelona berei hom voor vir hul LaLiga-wedstryd teen Getafe, terwyl hulle probeer terugkeer van hul 3-0 nederlaag teen Bayern München. 19 Sep 07:00 ET / 11:00 GMT

SOCCER -ENGLAND -BRH -LEI/RAPPORT (PIX) Sokker - Engeland - Premierliga - Brighton & Hove Albion v Leicester City

een slag seisoen 3

Brighton pak Leicester in die Premierliga. 19 Sep 09:00 ET / 13:00 GMT

SOCCER -ENGLAND -WHU -MUN/RAPPORT (PIX) Sokker - Engeland - Premierliga - West Ham United teen Manchester United

West Ham United pak Manchester United in die Premier League. 19 Sep 09:00 ET / 13:00 GMT

SOCCER -ENGLAND -TOT -CHE/VERSLAG (PIX) Sokker - Engeland - Premierliga - Tottenham Hotspur teen Chelsea

Tottenham Hotspur speel teen Chelsea in die Premier League. 19 Sep 11:30 ET / 15:30 GMT SOCCER-DUITSLAND-DOR-UNB / VERSLAG (PIX) (TV)

Sokker - Duitsland - Bundesliga - Borussia Dortmund teen Union Berlin Borussia Dortmund speel Union Berlin in die Duitse Bundesliga.

19 Sep 11:30 ET / 15:30 GMT SOCCER-ITALY-HEL-ROM / VERSLAG (PIX)

Sokker - Italië - Serie A - Hellas Verona v AS Roma Hellas Verona speel AS Roma in Serie A. Ons pak die ander wedstryde Sondag af.

September 19 00:00 ET / 16:00 GMT Sokker-VSA-MTL-Chi / (PIX)

Sokker - MLS - CF Montreal v Chicago Fire 2021 MLS -seisoen (gewone seisoen) - Stade Saputo, Montreal, Quebec

19 Sep 13:00 ET / 17:00 GMT VOETBAL

FOOTBALL-NFL-CAR-NO/ (PIX) Football-NFL-Carolina Panthers v New Orleans Saints

2021-2022 NFL -seisoen (gewone seisoen) - Bank of America Stadium, Charlotte, Noord -Carolina 19 Sep 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-CLE-HOU/ (PIX) Football-NFL-Cleveland Browns v Houston Texans

2021-2022 NFL -seisoen (gewone seisoen) - FirstEnergy Stadium, Cleveland, Ohio 19 Sep 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-JAC-DEN/ (PIX) Football-NFL-Jacksonville Jaguars v Denver Broncos

2021-2022 NFL -seisoen (gewone seisoen) - TIAA Bank Field, Jacksonville, Florida 19 September 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-PIT-OAK/ (PIX) Football-NFL-Pittsburgh Steelers v Las Vegas Raiders

2021-2022 NFL -seisoen (gewone seisoen) - Heinz Field, Pittsburgh, Pennsylvania 19 September 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-PHI-SF/ (PIX) Football-NFL-Philadelphia Eagles v San Francisco 49ers

2021-2022 NFL -seisoen (gewone seisoen) - Lincoln Financial Field, Philadelphia, Pennsylvania 19 September 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-IND-LAR/ (PIX) Football-NFL-Indianapolis Colts v Los Angeles Rams

2021-2022 NFL -seisoen (gewone seisoen) - Lucas Oil Stadium, Indianapolis, Indiana 19 September 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-MIA-BUF/ (PIX) Football-NFL-Miami Dolphins v Buffalo Bills

2021-2022 NFL -seisoen (gewone seisoen) - Hard Rock -stadion, Miami Gardens, Florida 19 Sep 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-NYJ-NEP/ (PIX) Football-NFL-New York Jets v New England Patriots

2021-2022 NFL -seisoen (gewone seisoen) - MetLife -stadion, East Rutherford, New Jersey 19 September 13:00 ET / 17:00 GMT

FOOTBALL-NFL-CHI-CIN/ (PIX) Football-NFL-Chicago Bears v Cincinnati Bengals

2021-2022 NFL -seisoen (gewone seisoen) - Soldier Field, Chicago, Illinois 19 Sep 13:00 ET / 17:00 GMT

MOTORFIETS MOTOR-MOTOGP-SANMARINO/ (PIX) (TV)

Motorfiets - MotoGP - San Marino Grand Prix Die Misano Wêreldbaan Marco Simoncelli in Italië bied die San Marino Grand Prix aan.

19 Sep 08:00 ET / 12:00 GMT FIETS

FIETSWERELD/ (PIX) Fietsry - UCI -padwêreldkampioenskappe

Brugge en Leuven in België bied die UCI -wêreldkampioenskap op pad aan. 19 Sep 08:00 ET / 12:00 GMT

(Hierdie storie is nie deur Top News-personeel geredigeer nie en word outomaties gegenereer uit 'n gesindikeerde voer.)